Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madrid védőjét vinné a Róma! – lapértesülés

A Gazzetta dello Sport értesülései szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AS Róma szeretné leigazolni a Zinedine Zidane által irányított Real Madrid spanyol hátvédjét, nevezetesen Nacho Fernandez-t. 

2017020321091841001

Az AS Róma újra megpróbálkozni Nacho Fernandez játékjogának a megszerzésével. A “farkasok” állítólag már tavaly nyáron szerették volna megkaparintani a Real Madrid védőjét, ám akkor nem sikerült. Az AS Róma bal szélső hátvédet szeretne igazolni, bár Nacho eredetileg középhátvéd, de szükség esetén az előbb említett poszton is bevethető. 

Nacho Fernandez az előző szezonban gyakorlatilag alapembernek számított a Real Madridnál, mivel az idény folyamán Sergio Ramos, Raphael Varane és Pepe is megsérült rövidebb/hosszabb időkre. Minden frontot egybe véve 39 mérkőzésen jutott szóhoz a 2016/2017-es kiírás során a 27 esztendős futballista. A spanyol védőt egyébként 2020-ig köti szerződés a “királyi gárdához” a transfermarkt pedig 15 millió euróra becsüli az átigazolási értékét. 

Németh Boldizsár