Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Összecsapnak a korábbi Fradi, Vasas, Honvéd és Újpest játékosok

Jövő héten kerül megrendezésre Balatongyörökön a Fradi Footgolf szakosztálya által tavaly életre hívott II. FTC Footgolf Cup, mely egyben az első magyar footgolf maraton is lesz (54+9 szakasz). Pénteken a kétnapos versenyt megelőzően nem csak gyakorlónap lesz, hanem egyben egy csapatverseny is, avagy korábbi Újpest, Ferencváros, Vasas és Honvéd játékosok mérik össze tudásukat a golfpályán.

Fradi Cup

Hogyan footgolfozik Lisztes KrisztiánFehér CsabaBudovinszky KrisztiánBárányos Zsolt, Juhár TamásSzlezák Zoltán, Zombori Zalán vagy éppen Bánki József? Július 14-én pénteken megtudjuk. A rendezvény helyszíne a Golfclub Imperial Balaton – Balatongyörökön, a verseny megtekintése pedig ingyenes. A Ferencváros, a Honvéd, a Vasas és az Újpest korábbi játékosai elődöntős rendszerben mérik össze tudásukat kétszer 9 szakaszon.

Íme a csapatok várható összetétele152e8afb1d4f7af3e80a2785b61d0d93

Ferencváros: Lisztes Krisztián, Holló Richárd, Palásthy Norbert
Újpest: Fehér Csaba, Szlezák Zoltán, Kovács Zoltán
Vasas: Pál Zoltán, Zombori Zalán, Pecha László
Honvéd: Hamar István, Budovinszky Krisztián, Bárányos Zsolt

A verseny kapcsán felkerestük Lisztes Krisztiánt a Ferencváros korábbi középpályását.

– Próbáltad már a footgolfot?
– Még nem volt szerencsém játszani, de testközelből láttam már, hiszen a 12 éves kisfiamat már kétszer is elkísértem játszani és ő személy szerint nagyon élvezte.

– Korábbi Fradi, Vasas, Honvéd és Újpest játékosok mérik össze tudásukat. Mit vársz a versenytől?
– Nagy csatára számítok, hiszen mindegyik csapatban vannak az én korosztályomból való korábbi futballisták, akikkel gyermekkorunk óta nagyon nagy meccseket vívtunk, hol az egyikünk, hol pedig a másikunk sikerével. A jó hangulat garantált, kiváló technikával megáldott játékosok versengenek majd.

Mindezek után szombaton és vasárnap (július 15-16.) a II. Footgolf Cup 2017 mezőnye lép pályára. A szervezők elmondása szerint maximálisan 72 fő indulhat, ezidáig pedig 61 hely kelt el, így még mindig van lehetőség nevezni.

Részletekért és regisztrációért KATT