Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Footgolf: Hrutka és a Spíler TV ezüstérmet szerzett a II. Média Kupán

Második alkalommal került megrendezésre a Média Kupa az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő footgolf keretein belül az Academy Golf Club – Budapest pályáján. A mezőny 44 főt számlát, képviseltette magát többek között a Spíler TV, az M4 Sport, az Eurosport, a Digi Sport, a Nemzeti Sport, a Sport TV és még az Újságíró válogatott is, hogy csak pár kiemeltebb médiafelületet említsünk. A győzelmet Léva Richárd, a Synlab versenyzője zsebelte be, mögötte a dobogón a Spíler TV spílerei érkeztek.

Hrutka János játéka második helyet ért

A győztes rúgásszám Lévai Richárd révén 68 volt, mögötte érkezett Hrutka János (71), valamint Fehér Csaba (72) labdaérintéssel a Spíler TV csapatából. Éppen csak lemaradt a dobogóról a Digi Sport legügyesebb játékosa Juhár Tamás, aki szintén 72 alkalommal érintette a játékszert, de szétlövésben alulmaradt. A Nemzeti Sport legjobbja Somogyi Zsolt (73) lett, az M4 Sportnál Újvári Máté (78) happolta el házon belül az “aranyérmet”.

További érdekességek: Monok Lehek (Digi Sport – 86), Mohay Bence (M4 Sport – 87), Matúz Krisztián (Újságíró válogatott – 92), Baumtark Tibor (Sport TV – 102). A teljes eredménysort ITT tekintheti meg!

Végezetül íme egy bejegyzés és egy kis összegző videó