Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Így látta Messi a Tottenham elleni győzelmet!

Mint ismert, a Tottenham ellen visszatért a győzelem útjára az FC Barcelona. A találkozót követően Lionel Messi erről és a Bajnokok Ligája fontosságáról is beszélt.

(Kép: marca.com)

A találkozón kért gólt jegyző argentin klasszis enyhe utalást tett arra, hogy a Barca számára idén a BL prioritást élvezhet.

“A Bajnokok Ligája mindenki számára a csúcsot jelenti! Számunkra is különleges sorozat, ahol a lehető legtovább szeretnénk jutni. Ám ahhoz, hogy ez sikerüljön, jól kell szerepelnünk a bajnokságban, vagy a kupában.” – Így Messi utalva arra, hogy nem vehetik félvállról a hazai sorozatokat, hiszen elég nehéz lenne pusztán formát időzíteni egy-egy BL-meccsre.

“Tudtuk, hogy az elmúlt eredményeink miatt sokakban kétségek merültek fel velünk kapcsolatban. Idegenben győzni, különösen a Bajnokok Ligájában, a Tottenham ellen sosem könnyű. Nagyszerű meccset játszottunk, különösen az első félidőben. Örülünk a győzelemnek, főleg annak, hogy minden úgy alakult, ahogy azt előre elterveztük. Úgy gondolom végre mi irányítottunk a találkozó.” – Értékelte röviden a katalánok 10-ese a Spurs elleni diadalt.