Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb NB II-es edzőváltás

Rég volt ennyi edzőváltás a magyar második vonalban, mint az idei kiírásban. Eddig ugyanis Balmazújvárosban (Horváth Ferenc ugyan nem elküldve lett, de ment helyett Bekő Balázs), Cegléden (Klausz László helyett Nagy Tibor), Győrben (Mészöly Géza helyett Király József), Kazincbarcikán (Koleszár György helyett Gálhidi György), Nyíregyházán (Bozsik József helyett Lengyel Roland), Siófokon (Varga Attila helyett Mihalecz István) és Zalaegerszegen (Nagy Tamás helyett Dobos Barna) váltottak. Mostanra pedig eldőlt, hogy a nyolcadik edzőváltást is elkönyvelhetjük, ugyanis Mosonmagyaróváron megválnak Várhidi Pétertől.

                                      Új munkát kereshet magának az egykori kapitány (www.442.hu)

Várhidi Péterrel nyert utoljára bajnoki címet az Újpest 1998-ban, azóta több helyen is megfordult, igaz az utóbbi időben rendre alacsonyabb osztályokban. (NB II, NB III) Az egykori szövetségi kapitány (ugye emlékszünk legnagyobb sikerére, az olaszok elleni barátságos meccsen aratott győzelemre?) tavaly nyáron vette át az MTE irányítását, miután Király József inkább Győrbe ment másodedzőnek. A Kisalföld információi szerint, a klubvezetők csütörtökön bejelentették már a váltást a játékosoknak, igaz a hivatalos honlapon eddig nem fedeztünk fel semmi erre utaló utalást. A megyei lap információi szerint a szakmai munkát csütörtöktől már a korábbi pálya-, valamint erőnléti edző Takács Gábor és Varga László irányítja Mosonmagyaróváron.

A Mosonmagyaróvár jelenleg 18.helyen áll a bajnokságban, mely a szezon után ugyebár búcsút jelentene a második vonaltól. Nyáron alapos vérfrissítésen esett át a csapat, melyhez többek között csatlakozott az egykor Angliában is pallérozódó Stieber András (a válogatott Zoltán öccse), a Belgiumban is nevelkedő Kovács Ádám, az egykori kispesti tehetség Jelena Richárd is.