Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dobogóközeli eredmény és hole in one Spanyolországban

A kétnapos, FIFG 500-as besorolású, spanyolországi Adeje Cupon a szeniorok között Tajtyi Róbert a negyedik, Schneider Ferenc a tizenkettedik lett, Hinora Ferenc hole in one-t rúgott.

Tajtyi Róbert és Hinora Ferenc a spanyolországi versenyen

Tajtyi Róbert a senior kategória negyedik helyén végzett a spanyol nemzetközi versenyen a hétvégén, az első napon -6-ot, a második napon -7-et rúgva. Mivel az élen végző Florido Martin a nevezési díjat nem fizette be, eredménye csak a spanyol sorozatba számít bele, ezáltal Tajtyi és a holland Marcel Peeper a dobogó harmadik helyéért rúgott szét, amiben a németalföldi volt jobb.

Schneider Ferenc a 45 éven felüliek között a 12. lett úgy, hogy az első nap paron zárt, a másodikon -4-en. Hinora Ferenc (felnőtt férfi kategória) az első napon -1-et, a másodikon -6-ot rúgott és lett 42., valamint a 9-es szakaszon hole in one-t rúgott.

EREDMÉNYEK

Hallottál már a footgolfról, de még nem próbáltad ki? Ne habozzon! Magyarországban egyre több golfpályán érhető el ez a kellemes, kikapcsolódást jelentő hibrid sportág, mely a futball és a golf ötvözete. Mellékelten az elérhetőségek: Érdeklődjön bátran!