Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tajtyi Róbert Európa legjobbja

Az egy héttel korábbi spanyolországi versenyt követően Portugáliában záródott az European Footgolf Tour által idén életre hívott European Footgolf Grand Slam versenysorozata, ahol Tajtyi Róbert második helyével megnyerte a szenior kategória idei versengését.

Középen a szeniorok friss győztese Tajtyi Róbet, akinél idén Európában nem volt jobb

Az argentin Nico Garcia nyerte a holland, olasz, francia kiemelt (major) és magyar, svájci, brit FIFG 500-as, valamint a hétvégi Grand Final versenyek eredményeit összesítő European Footgolf Grand Slam utolsó versenyét Portugáliában, aminek köszönhetően az idén debütáló sorozat első bajnokának mondhatja magát.

A 45 éven felüliek között Tajtyi Róbert úgy lett második a hétvégén, hogy négyes holtverseny alakult ki a második pozícióban, ami után ő nyerte a szétlövést. A végelszámolásnál pedig ő örülhetett, holland riválisait maga mögé utasítva nyerte meg a szenior versengést.

A kettős magyar éremhez nem sok kellett volna, ugyanis Balázsi Csaba éppen csak lemaradt a dobogóról, így negyedik lett 2018-ban.

A felnőtt férfiak között Portugáliában Mayer Zoltán 16., Gelencsér Gábor 41., Molnár Arnold 46. lett. Itt a legjobb magyar idén a 38. helyen záró Podusil György volt. Magyarország összesítésben a 7. helyen zárt.

EREDMÉNYEK

GRAND SLAM VÉGEREDMÉNY