Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spurs: Alderweireld visszatérhet a LaLigába

A legfrissebb hírek szerint könnyen előfordulhat, hogy a Tottenham Hotspur blega válogatott védője, Toby Alderweireld újra a spanyol bajnokság egyik topcsapatában játsszon. Állítólag a korábbi Ajax-nevelésért erősen érdeklődik a Real Madrid.

Toby Alderweireld korábban egy szezont már szerepelt a LaLigában, mégpedig a lehető legjobbkor volt az Atlético Madrid játékosa: a 2013-14-es szezonban, melynek végén hosszú idő után újra bajnoki címet ünnepeltek a „Matracosok”. Azóta a belga sztárvédő megjárta a Southamptont is, hogy aztán végül a Spurs-ben érjen világklasszissá.

Ugyan sokan túlértékeltnek tartják Alderweireldet is, akárcsak a belga vb-bronz generáció több tagját is, az vitathatatlan, hogy immár évek óta nagy az érdeklődés iránta. A korábbi hírek a Manchester United közelgő ajánlattételéről szóltak, most pedig a Real Madrid szeretné a csapatában látni a jövőre egyébként már 30 esztendős bekket.

Alderweireld jelenlegi szerződése az idény végén lejár a „Sarkantyúsokkal”, így ha nem sikerül megállapodni vele a hosszabbításról, akkor még az előttünk álló januárban láthatnak utoljára pénzt érte, különben ingyen kell elengedniük egyik legnagyobb értéküket.