Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tehetséges játékost szemelt ki a Barca sérültjei helyére – sajtóhír

Ahogy tegnap beszámoltunk róla, az FC Barcelona az elmúlt hétvégi, Atlético Madrid elleni rangadón két játékosát is hosszabb távra elvesztette, és a legnagyobb spanyol lap értesülései szerint a katalánok már a pótlásukon kezdtek el munkálkodni.

(Fotó: Mercato365)

A spanyol bajnoki címvédő együttes Sergio Roberto szolgálatait legalább 3-4 hétre, Rafinhát pedig előreláthatólag 6 hónapra vesztette el az Atlético elleni, döntetlenre végződött rangadón.

Helyettesítésük érdekében a Marca értesülései szerint a Barcelona vezetősége akár már januárban készen állhat kifizetni a Villarreal tehetséges középpályása, Pablo Fornals szerződésében rögzített kivásárlási árat, amely összegéről különböző információk láttak eddig napvilágot a spanyol sajtóban – 25-30 millió euró között mozoghat.

A Barca már hosszabb ideje érdeklődik a Manchester Cityvel is hírbe hozott Frenkie de Jong iránt, de az Ajax 21 éves ígérete egyrészt sokkal drágább lenne, másrészt januári klubváltása szinte kizárható.

A 22 esztendős Fornals immár a negyedik szezonját tölti a spanyol bajnokságban (La Liga), első két idényét még a Malagában töltötte, tavaly nyár óta pedig a Villarreal játékosa. A 2017-2018-as kiírásban 46 mérkőzésen négy találatot szerzett, az idei szezonban pedig a bajnokságban és az Európa-ligában együttesen 17 fellépés alatt háromszor volt eredményes.