Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Schmeichel elmondta szerinte ki a világon a három legjobb kapus

A dán válogatott játékos meglepett mindenkit az egyik megemlített névvel, talán maga a szóban forgó hálóőr is meglepődik, ha tudomására jut.


Kasper Schmeichel megnevezte azt a három kapust, akik szerinte a legjobbak a világon. A 32 éves hálóőr a Manchester City – Leicester City bajnoki mérkőzés előtti nyilatkozatában tért ki erre a kérdésre. Az egyik portás aktuális riválisa Ederson Moraes, ami igencsak meglepő lehet, hisz De Gea vagy Alisson Becker például kimaradt a sorból. A másik két személy pedig a Barcelona kapusa Marc-André Ter Stegen, és az Atlético Madrid hálóőre Jan Oblak.

“Azt mondanám, hogy Ederson, Marc-André ter Stegen, és Jan Oblak számomra a világ három legjobb kapusa. És nem csak jelen pillanatban, hanem régóta őket tartom annak” – felelte a dán kapus az újságírók kérdésére.

A Manchester City – Leicester City bajnoki találkozót ma este rendezik 21 órakor. A vendégek számára már tét nélküli a találkozó, azonban a Liverpool egykori edzője, Brendan Rogers a vezetőedző, ő pedig nem titkolja, hogy a vörösöket szeretné a trónon látni, ebből kifolyólag csapata az utolsó pillanatig küzdeni fog Pep Guardiola együttese ellen.