Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Zidane nagyon pozitív a rajt előtt!

Megtartotta sajtótájékoztatóját Zinedine Zidane a Real Madrid Celta Vigo elleni, idegenbeli szezonnyitó mérkőzése előtt (szombat, 17:00, Tv: Spíler 2).

(Kép: marca.com)

A blancók trénere elmondta, hogy a nehézkes felkészülés ellenére optimistán várják a bajnoki rajtot. “Alig várjuk, hogy kezdődjön! Csak a La Liga rajtra koncentrálunk, jól akarunk szerepelni!” – Így Zidane, aki kitért jelenlegi keretére, belefűzve mondandójába a Reallal szóba hozott játékosokat (Pogba, Neymar) is.

“Pogba a Manchester Unitedben játszik, és ezt tiszteletben tartjuk. Neymar sincs velünk, így csak azokkal szeretek foglalkozni, akik a keret tagjai. Elégedett vagyok a csapatommal, persze augusztus végéig ahogy már korábban is mondtam, bármi megtörténhet. Örülök annak, hogy James is egészséges, és számolhatok vele. Sokáig úgy volt, hogy Bale eligazol, de végül itt maradt, így ő is bevethető. Remélem, hogy minden játékosomnak az a célja, hogy megnehezítse a dolgomat azzal, hogy nehéz legyen kijelölnöm a kezdőcsapatot.” – Folytatta Zidane, itt megjegyezve, hogy Dani Carvajal kiesése azért okoz némi változásokat majd a kezdőben.

“Még ha az eredmények nem is mutatják, a felkészülés jól sikerült. A bajnoki nyitány viszont egészen más dinamikájú meccs lesz. Szeretnénk kedveskedni a szurkolóinknak egy győzelemmel, ezért is mindent bele fogunk adni. Nagyon fontos a győzelem a rajton, hiszen ezzel sok mindent meg tudsz alapozni.” – Tette még hozzá Zidane.