Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: a klub készen áll a hosszabbításra két alapemberrel!

A portugál sportnapilap, az A Bola mai híradása szerint a LaLiga címvédő és listavezető FC Barcelona készen áll arra, hogy a következő naptári évbe lépve meghosszabbítsa két kulcsjátékosa szerződését is.

Állítólag a Barcelona vezetősége, illetve illetékesei már minden megegyeztek, így valóban zöld utat kapott Marc-André ter Stegen, és Nélson Semedo aktuális kontraktusának megújítása. A dolog abban az értelemben ráérős, hogy mindkét labdarúgónak 2022. nyaráig érvényes a megállapodása a klubbal. A német kapus még 2014-ban igazolt a Barcához, és lett szép lassan a világ egyik legjobbja a posztján. A 27 esztendős portás legutóbb 2017-ben kapott új szerződést a klubtól, így alighanem tekintélyes fizetésemelés is vár rá jövőre.

A portugál válogatott Semedo két évvel ezelőtt igazolt a Benfica együttesétől a katalán fővárosba. A 26. születésnapjára készülő jobbhátvéd mostanra kihagyhatatlan az Ernesto Valverde által összerakott kezdőcsapatból, még ha nem is igazán tekinthető világklasszisnak. Ő is komoly fizetésemelésre számíthat az idény vége felé.

Az idény vége felé, ugyanis az A Bola szerint tavasznál előbb nem kezdődnek meg a hivatalos tárgyalások a felek között, lévén egyik játékos sem kíván távozni a Camp Nou-ból, így a klubnak nem kell tartania esetleges kérőktől sem.