Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern: már tárgyalnak Boateng klubváltásáról – sajtóhír

A Sky Germany információi szerint a német élvonalbeli bajnokságban szereplő Bayern München tárgyalásokat folytat a világbajnok védő, Jerome Boateng átigazolásáról, méghozzá az angol Arsenal gárdájával.

Fotó: Moosegazette

A lap úgy tudja, hogy a két klub képviselői között egy esetleges kölcsönszerződés az elsődleges téma, ugyanis a bajorok végleg csak abban az esetben válnának meg Boatengtől, ha legalább 15 millió eurót kapnának a játékjogáért – továbbá a játékos fizetéséről is meg kell egyezniük a feleknek.

A 31 esztendős Boateng 2011 óta erősíti a Bayernt, azóta számos bajnoki címet nyert az együttessel, ráadásul a Bajnokok Ligája trófeáját is elhódították. A müncheniek az elmúlt években olyan védőket igazoltak, mint Niklas Süle, Benjamin Pavard vagy éppen Lucas Hernández nem véletlen tehát, hogy Mats Hummels távozása után Boateng is elköszönni készül.

Az Arsenal érdeklődése nem meglepő, hiszen a londoniak egyik védőjátékosa, Calum Chambers a napokban hosszú időre kidőlt. Boateng számára a Premier League nem lenne ismeretlen terep, korábban a Manchester City színeiben futballozott Angliában.