Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Az a szemét Messi a meccsek alatt pihen”

A spanyol bajnokság (La Liga) aktuális fordulójában a második helyezett Barcelona gárdája a táblázat második felében tanyázó Eibar elleni, szombat délutáni összecsapásra készül…

A katalánok aktuális ellenfelének, az Eibar trénere, Jose Mendilibar érdekes módját választotta a Barcelona legnagyobb sztárjának dicséretére, a rutinos szakember ugyanis Lionel Messivel kapcsolatban osztotta meg véleményét a publikummal a pénteki sajtótájékoztatón:

“Messi annyira intelligens játékos, hogy tudja mikor kell részt vennie a játékban, és mikor érdemes inkább pihennie. Ez a szemét annyira jó, hogy sokkal hasznosabb számára, ha állandóan játszik és a meccsek alatt pihen, jóval károsabb lenne számára, ha kihagyna egy-egy meccset. Meggyőződésem, hogy sokkal megterhelőbb lenne számára a padról végig izgulni egy-egy mérkőzést, mint végig játszania azt.”

A baszk kis csapat előnye a 16. helyen jelenleg csupán három pont a legjobb kieső helyet elfoglaló Celta Vigo előtt, így minden egyes pontra hatalmas szükségük lenne. Az Eibar a Camp Nouban korábban még sosem szerzett pontot – tavaly a Barca 3-0-ra nyert ellenük, mint ahogyan ősszel ugyanez volt az eredmény az Ipuruában is. Az Eibar eddigi egyetlen pontszerzése a tavalyi szezonbeli, hazai összecsapáson történt a katalán óriás ellen.