Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea is beszáll a középhátvédért folytatott harcba – sajtóhír

A londoni kékek egy komolyabb összeget sem sajnálnának kiadni a Bundesligában pallérozódó fiatal hátvédért.


Chelsea legfőbb kiszemeltje védelmének megerősítésére a RB Leipzig hátvédje, Dayot Upamecano, legalábbis angol sajtóinformációk szerint. A Premier League-ben szereplő együttesnél Antonio Rüdiger az egyetlen biztos pont a védelem közepén, mellé szeretnének egy másik stabil teljesítményt nyújtó bekket.

A kékeknél Christensen játékával nincsenek megelégedve, Tomori pedig még nem rendelkezik annyi rutinnal ahhoz, hogy stabilan a kezdőcsapat tagja legyen, így jöhet képbe a Frank Lampard által is preferált 21 éves francia belsővédő.

Upamecano a RB Leipzig egyik alappillére, a védelem vezére már ilyen fiatalon is, ennek következtében nem is meglepő, hogy a Chelsea-n kívül több sztárcsapat is szívesen tudna a soraiban, mint a Manchester United, a Manchester City, a Bayern München vagy a Paris Saint-Germain. A lipcseiek játékosának értékét 50 millió euróra taksálják jelenleg, azonban a német gárda 80 millió eurót szeretne kapni egyik legjobbjáért.

A francia középhátvéd 2017 januárjában igazolt a Leipzighez a Salzburg csapatától 10 millió euróért, azóta 104 tétmérkőzésen lépett pályára, amelyeken 3 gólt és 1 gólpasszt jegyzett.