Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: spanyol szélsőt igazolnának a La Ligából – sajtóhír

Az Ágyúsok még mindig nem tettek le a Denevérek fiatal támadószellemű játékosáról, akit nyáron megpróbálnak szerződtetni.


Az Arsenal a Valencia szélső középpályását, Carlos Solert megkaparintani az átigazolási időszakban, a Goal értesülései szerint. A spanyol játékos csapata egyik legjobbja, amire honfitársa, Mikel Arteta is felfigyelt és úgy gondolja, hogy beleillik jövőbeli terveibe, éppen ezért szeretné őt szerződtetni.

Azonban nem lesz olcsó mulatság a londoni gárdához csábítani Solert, ugyanis szerződése 2023-ig szól a Denevérekkel, kivásárlási ára pedig 150 millió euró. Jelenlegi piaci értékét viszont 40 millió euróra becsülik, így nagyjából ezt az összeget kell letennie érte az Arsenalnak, ha tényleg le akarják igazolni a 23 éves középpályást.

Soler a Valenciában nevelkedett és 2017 januárjában került fel az első számú csapatba, ahol azóta stabil kezdőjátékossá nőtte ki magát. A bő 3 év alatt 151 alkalommal léphetett pályára a spanyol klub színeiben, ezeken 11 gólt és 17 gólpasszt jegyzett.