Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: “Mint az elkényeztetett gyerekek, egyszerűen elfogadhatatlan!”

Nem kellett sok idő ahhoz, hogy az új idényben máris José Mourinho Tottenhamjéről beszéljenek a szigetországban. 

Mint ismert, a Mourinhóék hazai pályán kaptak ki az Evertontól a bajnoki nyitányon, ahol finoman szólva sem futballoztak jól.

A Spurs korábbi játékosa, Jamie O’Hara kemény kritikával is illet José Mourinhot és csapatát. A 2019-ben visszavonult középpályás szerint átlagos csapat lett a Tottenham, átlagos és kényelmes játékosokkal.

“Mint az elkényeztetett gyerekek! Vezérekre és karakteres játékosokra lenne szükség!” – Kezdte gondolatmenetét a talkSPORT-nak nyilatkozó O’Hara, aki szerint a játékok nem engedhetnek meg maguknak ilyen teljesítményt, pláne nem egy ilyen nagy klubnál, mint a Tottenham.

“Mennyünk csak sorban. (Ben) Davis átlagos játékos, ahogyan (Toby) Alderwireld, (Dele) Alli, vagy a most igazolt (Pierre-Emil) Hojbjerg is; (Eric) Dier még az átlagot sem üti meg… A most igazolt (Matt) Doherty vagy (Harry) Winks az elfogadható kategória, ahogyan a kiszámíthatatlan formájú Lucas Moura is. Egyedül (Harry) Kane és Son (Heung-min) átlag feletti képességekkel megáldott, klasszis játékosok.” – Folytatta a O’Hara, aki ezen a ponton lendült csak bele igazán.

“A csapatnak szüksége lenne egy megbízható középhátvédre, de olyan alapbvető problémákat is látok, hogy Matt Doherty világ életében wing-back-et (‘szélső-hátvéd’) játszott, erre a Tottenhamnél klasszikus jobbhátvédként kellene boldogulnia… Egyszerűen csak bátrabban kellene futballozniuk, nem pedig hátul, visszazárva várni a lehetőségekre! Nem tudnak kontrollálni egy meccset, így bárki esélyesként játszhat a Spurs ellen! Hihetetlen! Számomra ez elfogadhatatlan!”