Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Roy Keane ezúttal a PL-győztesbe állt bele – videóval

A Manchester United egykori keménykötésű legendájától az évek során már számtalanszor megszoktuk, hogy nem rejti véka alá a véleményét. Ezúttal is így tett, azonban a kritizált fél sem hagyta magát, és ezúttal emberére akadt…

A Liverpool hétfő este 3-1-es győzelmet aratott az Arsenal ellen, a találkozó lefújását követően pedig a Sky Sports szakértőjeként dolgozó Roy Keane úgy fogalmazott, hogy a “Vörösök” egy-két helyzetet elszórakoztak és hanyagul játszottak. Mindezt élőben hallotta a Pool német menedzsere, Jürgen Klopp, amíg éppen az adásba kapcsolásra várt, majd így kezdte mondandóját:

“Jól hallottam, Mr. Keane azt mondta, hogy ma hanyag teljesítményt nyújtottunk?  Abszolút kivételesen játszottunk ma. Semmi sem volt hanyag a játékunkban. Domináltunk egy olyan csapat ellen, amely remek formában van, de hogy a fenébe kerüljük el, hogy megkontrázzanak minket? Alissonnak be kellett mutatnia egy gyönyörű védést, és még volt két helyzetük, de ettől eltekintve kivételesen jól futballoztunk.”

Klopp szavai után Keane tisztázta a helyzetet, majd az utolsó szó az övé volt: “Nagyon érzékeny, nem igaz? Képzeljétek, milyen lenne, ha kikaptak volna?” – jegyezte meg viccesen.