Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: „150% kell a győzelemhez az Old Traffordon”

Hosszú még az út a remények szerint 2021. május 29-én rendezendő, isztambuli Bajnokok Ligája fináléig. A Paris Saint-Germain olasz csillaga, Marco Verratti szerint már a mai, Manchester United elleni mérkőzésük is felér majd egy döntővel.

A PSG és a Manchester United igazi sláger párharca az idei naptári évnek. A két együttes már februárban és márciusban is egymásnak feszült az előző kiírás nyolcaddöntőjében. A párizsiak egy manchesteri, 2-0-s győzelmük után elszórakozták a továbbjutást a visszavágón, lévén hazai pályán 3-1-re kikaptak a szezon legjobbját nyújtó United-től.

Bár ez a mai „csak” csoport meccs lesz, mégis már jócskán van miért bosszút állnia a PSG-nek, lévén az „őszi” odavágón ismét kikaptak a Parc des Princes-ben. Arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem dőlt még el semmi az általuk fémjelzett „H” csoportban. A találkozó fontosságáról nyilatkozott a tegnapi sajtótájékoztatón a párizsiak középpályása, Marco Verratti:

„Ebben a csoportkörben már két meccset elvesztetünk, így már nem engedhetjük meg magunknak, hogy hibázzunk. Olyan stadionban fogunk játszani, ahol nehéz győzni egy ilyen remek csapat ellen. Tehát most 150%-ot kell kiadnunk ahhoz, hogy nyerjünk az Old Traffordon. Tudjuk, mi vár még ránk, ezért jól fel kell készülnünk. Képesek leszünk nagyszerűen játszani, és három pontot szerezni. Legutóbb nyertünk ott. Most itt van az ideje, hogy ismét megmutassuk magunkat. Már hosszú ideje itt vagyok, és küzdünk azért, hogy megnyerjük végre a Bajnokok Ligáját.”

– fogadkozott, a legutóbb fináléig (kikaptak a Bayern Münchentől) masírozó gárda vezéregyénisége.

Bajnokok Ligája – „H” csoport
18:55 Basaksehir – RB Leipzig (tv: Spíler 2)
21:00 Manchester United – Paris Saint-Germain (tv: Spíler 2)

A csoport állása: