Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olaszországba került a Salzburg fiatal hátvédje – HIVATALOS

Az osztrák Red Bull Salzburg tehetséges kameruni védője a továbbiakban az olasz bajnokságban (Serie A) a bennmaradásért küzdő Genoa csapatában szerepelhet…

Az érintett csapatok a péntek délutáni órákban erősítették meg, hogy a Red Bull Salzburg kameruni hátvédje, Jerome Onguene az aktuális idény hátralévő részére a Genoa csapatához került kölcsönben, azok után, hogy a korábbi sajtóbeszámolók szerint angol és német élvonalbeli klubok is szívesen alkalmazták volna. Nyáron az olasz klub vételi opcióval rendelkezhet a játékos végleges megvásárlására vonatkozólag.

A 23 esztendős védő 2018 óta áll a salzburgi klub alkalmazásában, miután előtte a VfB Stuttgarttól kölcsönben szerepelt a klub alkalmazásában. A hatszoros kameruni válogatott Onguene ez idő alatt 93 tétmérkőzése lépett pályára a csapat színeiben, és középhátvéd létére 11 gólt és négy előkészítést regisztrált, miközben az utóbbi időben egyre több játéklehetőséghez jutott.

Az olasz bajnokságban (Serie A) jelenleg közvetlenül a kieső zóna előterében, az utolsó bennmaradó helyet birtokló Grifoni két nap alatt a második jelentős igazolását hajtotta végre, hiszen csütörtök az AS Roma korábbi játékosát, Kevin Strootmant szerezték meg ugyancsak kölcsönben az Olympique Marseille-től.