Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Man. City játékost cserélne a spanyol bajnokkal! – sajtóhír

Az Eurosport értesülései alapján csere üzlet jöhet létre az angol bajnok Manchester City és a spanyol első Atletico Madrid között. Guardiola csapatából Bernardo Silva, míg Simeone együtteséből Joao Felix válthat idén nyáron…

(Photo by MB Media/Getty Images)

Játékost cserélhet az angol és a spanyol bajnok, azaz a Manchester City és az Atletico Madrid. A Guardiola vezette klubtól állítólag elvágyódik Bernardo Silva, ez pedig jól jöhet a manchesteriek számára. A City szívesen a soraiban tudná Joao Felixet az Atleti pedig a hírek szerint egyébként is érdeklődik Silva iránt. 

Bernardo Silva 2017 nyara óta erősíti a Manchester Cityt. A portugál támadó középpályás egyértelműen az angol sztárcsapat egyik meghatározó tagjának számít az elmúlt években. Ez mi sem bizonyítja jobban, hogy Silva 201 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken pedig 35 gólt és 44 gólpasszt jegyzett. 

A szintén portugál Joao Felix 2019 nyarán szerződött át az Atletico Madridhoz. A matracosok csillagászati összeg ellenében, egész pontosan 126 millió euróért szerezték meg a játékjogát. A komoly tehetségként számon tartott Felix nem igazán tudott beilleszkedni az Atletibe, igaz a kisebb-nagyobb sérülések sem kerülték el. A két év alatt 76 találkozón kapott lehetőséget a madridiaknál, melyeken 19 találatot szerzett.