Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét lesérült az Inter porcelánlábú játékosa – HIVATALOS

Az Inter múlt hétvégi mérkőzésén ismét megsérült az olasz bajnoki címvédő sérülékeny karmestere, aki biztosan kihagyni kényszerül csapata BL-rajtját…

(Photo by Getty Images)

Az Inter csapata hivatalos oldalán erősítette meg, hogy a Sampdoria elleni, vasárnapi összecsapáson térdszalag-sérülést szenvedő Stefano Sensi nem lesz bevethető a milánóiak szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésén a Real Madrid ellen.

A korábban a Sassuolo és a Cesena csapatait szolgáló 26 éves középpályás a két évvel ezelőtti megszerzése óta gyakori sérülései következtében mindössze 43 tétmérkőzésen tudott a Nerazzurri rendelkezésére állni, és vélhetően legújabb problémája miatt ismét hetekig harcképtelen lesz. Az olasz sajtó közelmúltban megállapította, hogy Sensi az elmúlt öt évből csaknem egy teljes naptári esztendőt sérülten töltött, és a kellemetlen statisztika csak tovább gyarapszik.

Pozitív hír viszont a milánói egylet háza tájáról, hogy a közelmúltban hiányzó hátvéd, Alessandro Bastoni újra egészséges, és minden bizonnyal bevethető lesz a szerdai BL-mérkőzésen.