Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Koeman már a taktikáról se beszél a játékosaival – sajtóhír

Spanyol sajtóinformációk szerint a Barcelona vezetőedzője, Ronald Koeman a Benfica előtti csúfos vereséggel végződő BL-csoportmeccs előtt nem tájékoztatta játékosait arról, hogy milyen taktikát választ a portugálok ellen. 

(Photo by Gualter Fatia/Getty Images)

A katalán Sport újságírója, Toni Juanmarti úgy tudja, hogy Ronald Koeman nem osztotta meg a Barcelona játékosaival, hogy milyen felállásban akar pályára lépni a Benfica ellen a Bajnokok Ligájában. A holland szakember állítólag a meccs előtt néhány perccel közölte, hogy 3-5-2-es felállásban játszanak majd, amiről ezelőtt alig tudott valaki, így nem is gyakorolták ezt a formációt a mérkőzés előtti edzéseken.

Mindez egész jó magyarázat lehet arra, ami történt a meccsen, hiszen a Barcelona 3-0-ra kapott ki a Benficától, és nem is játszottak igazán jól, hogy azt mondhassuk, csak balszerencséjük volt.

Ronald Koeman napjai meg vannak számlálva a Barcelonánál. A legfrissebb hírek szerint akár már hétvégén, az Atlético Madrid elleni bajnoki után kirúghatják a holland trénert, aki ráadásul, lehet a fent említett okok miatt is, összerúgta a port a játékosaival.