Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Atlético szemelte ki az Inter támadóját – sajtóhír

Az olasz sajtóban már jó ideje találgatják, hogy az Inter gyengébb formában lévő támadója klubot válthat a nyáron, és immár egy újabb konkrét érdeklődésről adtak hírt…

(Photo by Mattia Ozbot – Inter/Inter via Getty Images )

A Calciomercato információi szerint az Inter együttesében egyre több kritikát kapó Lautaro Martínez megszerzését fontolóra vette a spanyol bajnoki címvédő Atlético Madrid gárdája. A korábbi híresztelések szerint a milánóiak támadóját a Liverpool és a Manchester City egyaránt szívesen foglalkoztatná.

A 24 éves argentin csatár múlt októberben hosszabbította meg 2026-ig a szerződést a milánói csapatnál, ám gyakorlatilag a szerződés aláírása óta jelentős megrekedt a góllövés terén, így a helyi sajtó egyre több kritikával illeti. Martínez a negyedik idényét tölti a Nerazzurri alkalmazásában, s amíg a bemutatkozó idényben hat találatot jegyzett, a 2019-2020-as idényben 14-szer talált be a bajnokságban, a legutóbbi bajnoki idényt pedig már 17 egységgel fejezte be. Ugyanakkor az aktuális szezonban hiába jár 14 találatnál, a 2022-es naptári esztendőben mindössze a sereghajtó Salernitana elleni mesterhármasa alkalmával szerzett három gólt jegyezte.

Martínez az elmúlt bő három év alatt minden sorozatot figyelembe véve 171 találkozó leforgása alatt 65 gólt szerzett a milánói egylet dresszében.