Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újgazdag klub is pályázik Szoboszlai csapattársára – sajtóhír

Nemzetközi sajtóbeszámolók szerint a tulajdonosváltás előtt álló AC Milan csapata is szemet vetett az RB Leipzig népszerű támadó középpályására…

(Photo by Jan Woitas/picture alliance via Getty Images)

A Calciomercato információi szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan csapata is beállt azon csapatok népes táborába, akik meg akarják szerezni az RB Leipzig kiválósága, Christopher Nkunku játékjogát a nyári átigazolási időszak során.

A 24 éves francia támadó középpályás 2019-ben került nevelőcsapatától, a Paris Saint-Germain együttesétől a magyar játékosokat is foglalkoztató lipcsei alakulathoz. Nkunku azóta már a harmadik szezonját tölti a német csapatnál, és azok után, hogy már az első két idényben is szépen bontogatta a szárnyait, a mostani kiírásban alaposan berobbant. A tehetséges játékos 47 tétmérkőzésen 30 gólt szerzett, miközben 17 találatnál jár a Bundesligában, és a Leizpig El-menetelésének is egyik kulcsfigurája.

A közelmúltban a francia válogatottban is debütáló Nkunku nyári megszerzése iránt korábban többek közt a Barcelona, a Bayern München és a Manchester United csapata mutatott érdeklődést. A hírek szerint amennyiben megvalósul a klubváltása, úgy akár 65 millió eurót is elkérhetnek szolgálataiért cserébe.