Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Kiütéses győzelemmel kezdett a Napoli – VIDEÓVAL

Roppant magabiztos sikerrel kezdte a 2022/23-as idényt a Napoli együttese. Ugyan kissé nehézkesen indította mai vendégjátékát Luciano Spalletti együttese, ám végül teljesen megérdemelten döngölte földbe az egyébként szimpatikusan játszó Veronát.

(Photo by Emmanuele Ciancaglini/Ciancaphoto Studio/Getty Images)

Serie A – 1. forduló

Az első frissítő szünetig kellett várnunk a találkozó gólzuhatagának megnyitására. Spalletti látványosan elégedetlen volt a kortyolgatás közben, több játékost is kritikus szemmel nézett. A Napolihoz mérten kölcsönösen veszélyes (bár labdát kevesebbet birtokló) Verona megérdemelten szerzett vezetést egy szögeltet követően. A jó nevű Lasagna révén. A Napoli nem adta fel. Osimhent mutatta leginkább a kamera, talán nem is véletlen. Ám előbb még a grúz újfiú, Kvaratskhelia köszönt be. S csak ezt követően jelentett vezetést a nigériai kedvenc találata.
A szünet után még képes volt egy hősies egyenlítésre a Verona, ám utána beindult a Napoli-henger. Zielinski, Lobotka és Politano talált be sorban.
A játékvezető a hajrában teljesen érthetetlen és felesleges módon még öt percet hosszabbított. A 2-5 azonban már nem változott.

Hellas Verona – Napoli 2-5 (1-2)
G.: Lasagna (29.), Henry (48.), ill. Kvaratskhelia (37.), Osimhen (45+3.), Zielinski (55.), Lobotka (65.), Politano (79.)

A meccs összefoglalója:

 

A tabella állása:

Standings provided by SofaScore LiveScore