Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ancelotti: “Sosem fogom azt mondani, hogy Messi a történelem legjobbja”

A világbajnokság után a spanyol bajnokság (La Liga) aktuális idénye is hamarosan folytatódik tovább, és a címvédő Real Madrid a Real Valladolid ellen folytatja szereplését…

(Photo by Helios de la Rubia/Real Madrid via Getty Images)

A Real Madrid vezetőedzőjének, Carlo Ancelottinak a folytatást megelőző sajtótájékoztatóján természetesen választ kellett, hogy adjon arra a kérdésre, hogy valóban kapott-e megkeresést a brazil válogatott szövetségi kapitányi posztjára vonatkozólag:

“Ha érdeklődtek is irántam, engem nem kerestek. De az én helyzetem világos. Soha nem mondom azt a Real Madridnak, hogy elválik az utunk” – felelt minden kétséget kizáróan.

Miután az argentin válogatott színeiben Lionel Messi világbajnok lett, a közvélemény nagy részét az foglalkoztatja, hogy kijelenthető-e ezzel, hogy ő minden idők legjobb játékosa. Az olasz szakember sem úszta meg ezt a kérdésre, melyre határozott választ adott:

“Nagyon nehéz kérdés, erre nem tudok felelni. Minden érának megvoltak a maga klasszisai. Én sohasem fogom azt mondani, hogy Messi a futballtörténelem legjobbja. Rengeteg jó játékost edzettem, aranylabdások készülnek nap mint nap a kezem alatt, és én még láthattam futballozni Johan Cruyffot és Diego Maradonát is.”

A “királyi gárda” jelenleg a második helyen a La Ligában, két ponttal az éllovas FC Barcelona mögött.