Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bemutatta új csatárát a Dortmund

Amit már a német és az olasz sajtó is a múlt hét végén megszellőztetett, immáron hivatalos: Ciro Immobile a Borussia Dortmund játékosa.

bvb.de

A Borussia Dortmund újdonsült csatára, Ciro Immobile aláírta szerződését. A 24 esztendős olasz hazájában 22 találattal gólkirályi címig jutott az FC Torino trikójában. A német klub azonban már a Juventusnak fizetett a hírek szerint 18,5 millió eurót – az öreg hölgy átvette a riválistól Immobile játékjogát.

“Ő tud és akar is minket még további területeken javítani, és mi segíteni akarunk neki ebben. Ő egy igazi harcos. Ehhez igazán van kedvem. Sok klub előtt részesített minket előnyben és nagyon örül a Borussia Dortmundnak.” – így Jürgen Klopp edző.

Az olasz válogatott világbajnoki keretében is helyet kapó támadó öt éves szerződést szignált. Immobile ebben a szezonban szerzett magának hírnevet, az előző idényben a Genoa alkalmazásában öt gólig jutott. A kétszeres válogatott teljes mértékben passzol a BVB stílusába, hiszen gyors, technikás és több helyen is képes jó teljesítményt nyújtani.

“Dortmund, egy igazán nagy klub, amely Európában nagyon ismert és elismert. Nagyon hálás vagyok a Borussia Dortmundnak ezért a lehetőségért, tisztában vagyok a felelősséggel, amit ez a váltás magával hoz.” – mondta a Bayern Münchenbe igazoló Robert Lewandowski utódja.

Galeß