Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

ManCity: Yaya Touré döntött

Az előző szezon befejeztével olyan hírek láttak napvilágot, hogy a Manchester City középpályása, Yaya Touré több okból is megsértődött az angol klubra. Ezen okokból kifolyólag pedig szeretne a távozás mezejére lépni, egy jobb ajánlat esetén.

www.goal.com

Az elefántcsontparti válogatott játékos állítólag leginkább azon sértődött meg, hogy a bajnoki cím megszerzése után a City nem köszöntötte fel őt, születésnapja alkalmából.

A találgatásokra persze Touré többször is rátett egy lapáttal, ugyanis ő maga beszélt arról, hogy mennyire szimpatizál a francia bajnokkal, vagyis a Paris Saint-Germainnel. És bár konkrétum azóta sem volt hallható megkeresésről, a játékospiac kiismerhetetlenségét ismerve azt gondolhattuk, hogy a középpályás bármikor távozhat.

Ám fordulat állt be az ügyben, ugyanis Touré a minap tett egy hűségesküvel felérő nyilatkozatot, a Manchester City hivatalos honlapjának:
„Nem volt arról szó, hogy távozzak a klubtól, ennél bonyolultabb volt a helyzet. Ez pedig az én döntésem. Mindig a helyes utat választom, és addig maradok a Man Citynél, amíg csak lehetséges. Jól érzem most magam. Jó újra elkezdeni az edzéseket. Egy nehéz szezon előtt állunk. Sajnos ez a nyár amúgy is nehéz volt a családom számára.” – utalt Touré, fiatalon elhunyt fivére halálára.

Balogh József