Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB1: Őrületes meccsen nyert a Győr

Őrületes meccset hozott a Győr – Dunaújváros találkozó, ahol összesen 7 gól született. A vezetést még a vendégek szerezték meg Perics révén, majd erre három góllal válaszoltak a hazaiak. A mérkőzésen összesen három 11-est, illetve egy kiállítást ítélt a játékvezető.

Forrás: nemzetisport.hu

A hazaiak sokkal jobban kezdték a találkozót, ennek ellenére a Dunaújváros szerezte meg a vezetést. Csehi baloldali beadása megpattant egy védőn, ezt még Kamenár kipaskolta a léc alól, de a labda Perics elé került, aki az ötös jobb sarkáról a kapu közepébe lőtt, 0-1. Egy ideig nem alakult ki helyzet, majd a 26. percben nagy butaságot csinált a vendégek játékosa Muscat, aki nem csak egy 11-est, de egy kiállítást is összehozott csapatának. A büntetőt Rudolfnak kétszer kellett értékesítenie, mivel az elsőt visszafújták, mert túl sokan beszaladtak a 16-son belülre a lövés előtt, 1-1. A szünet előtt még Pátkai megszerezhette volna a győri vezető gólt, de 5 méterről óriási luftot rúgott.

A Győr elég hamar, az 53. percben megszerezte második gólját, Rudolf indult a balon, majd tekert középre, Milinte kiütötte a labdát, de pont Pátkai elé, aki ezúttal nem hibázott, 2-1. Hét perccel később megpecsételődni látszott a vendégek sorsa, Milinte végezte el rosszul a kirúgást, ezt Pátkai gyűjtötte be, majd Windecker elé tálalt, aki az ötös elé ívelt, erre a labdát szerző Pátkai érkezett és csukafejessel juttatta a hálóba a labdát, 3-1. Három perccel később a Dunaújváros is 11-eshez jutott, ezt Böőr be is rúgta a jobbalsóba, 3-2. Nem sokkal később ismét két gólos előnybe került a Győr, Windecker ívelt középre balról, erre Pátkai érkezett, aki 11-ről fejjel juttatta a labdát a bal felsőbe, 4-2. A gólesőt azonban a vendégek zárták, miután a 84. percben megkapták a második 11-esüket, amit ismét Böőr értékesített, ezzel beállítva a 4-3-s végeredményt.

Győr – Dunaújváros: 4-3 (1-1)
G: Rudolf (28. 11-esből), Pátkai (53., 60., 68.) – ill. Perics (17.), Böőr (64. 11-esből, 84. 11-esből)
Kiállítás: – ill. Muscat (26.)

Pék Márk