Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Wenger szerint csal a ManCity

Az Arsenal menedzsere, Arséne Wenger úgy gondolja, hogy Frank Lampard kölcsönbe vételével a Manchester City vét a hírhedt Pénzügyi Fair Play szabályozás ellen, amelynek egyik legnagyobb korlátozottja az angol bajnok együttes.

www1.skysports.com

Az UEFA komoly szankciókat alkalmazott a Cityvel szemben, ami azt jelenti, hogy Manuel Pellegrini nem költhet a korábbi évekhez hasonló mértékben új játékosok igazolására, illetve csak 21 labdarúgóját nevezheti a Bajnokok Ligája csoportkörére.

Eközben a közelmúltban eldőlt, hogy a Chelsea-től távozó klublegenda, Frank Lampard ahhoz a New York City FC-hez szerződik, amely csak jövő márciustól kezdi meg MLS szereplését. Az pedig még jóval több idő még addig, mint amennyit egy veterán középpályás játék nélkül, tétlenkedve eltölthet.

Utóbbi lehetőségre csapott le a City, amely a januárig tartó időszakra vette kölcsön Lampardot. Ez a váratlan erősítés természetesen aligha tetszhet a Premier League uralkodó riválisainak. A minap pedig már meg is volt az első felszólaló az ellentáborból, aki nem más, mint a már bevezetőben emlegetett Wenger mester.

Az Arsenal mindenható edzője kifogásolja, hogy a City vajon milyen úton-módon tudja kijátszani a szabályokat, amivel képesek úgy kölcsön venni egy játékost, aki lényegében még csak fel sem húzhatja anyaklubja mezét, jövő márciusig.

Balogh József