Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb CR7 gól, győzött a Real az El Madrigálban – videóval

A Villareal sem jelentett akadályt a Real Madrid számára, mely Modric és Cristiano Ronaldo találatával elhozta a három bajnoki pontot az El Madrigalból. Bár jól játszott a hazai együttes, a hatalmas kihagyott lehetőségek megbosszulták önmagukat.

Villareal – Real Madrid 0-2 (0-2)
Villareal, El Madrigal 24327 néző; Vezette: Alberto Undiano Mallenco
Villareal: Asenjo – Gaspar, Musacchio, Ruiz, Paulista – Cani, Trigueros (J. Dos Santos 68.), Soriano, Gomez (Espinosa 61.) – Vietto, Uche (G. Dos Santos 65.).
Real Madrid: Casillas – Marcelo (Nacho 76.), Ramos, Varane, Carvajal – Kroos, Modric, Ronaldo, James (Illarramendi (74.), Bale – Benzema (Isco 84.).
Gólszerzők: – ill.Modric (33.), Ronaldo (40.)
Sárga: – ill.Ramos (38.)
Kiállítás: – ill. –

Remel iramban kezdték a csapatok a találkozót, a Villareal abszolút nem állt vissza, felvette a kesztyűt, így a királyiak nem tudtak mezőnyfölényt kialakítani. A 7. percben Uche kezdte meg a helyzetek sorát, lövését, azonban Casillas hárítani tudta. Később Vietto betörését jegyezhettük fel, ám a támadónak nem sikerült kaput találnia, így a labda a jobb kapufa mellett hagyta el a játékteret. Hiába a Villareal lehetőségei, a háló a túloldalon rezgett, a 32. minutumban Modric eresztett meg egy lövést, mely 17-ről a kapu bal alsó sarkában kötött ki. A 40. percben aztán parádés támadás végén Ronaldo jegyzete idei tizedik bajnoki találatát, Benzema átadását tizenegyről be kellett passzolnia a jobb alsóba. A középkezdést követően Vietto szépíthetett volna, ám Casillas kétszer is hatalmasat hárított, majd Uche lőtt fölé hat méterről, igaz ekkor az asszisztens már lest mutatott. Jól játszott a hazai együttes, ám nem tudta kihasználni az előtte adódó lehetőségeket, míg Ancelotti tanítványai kegyetlenül kihasználták az ellenfél apró hibáit, így két gólos előnnyel mehettek szünetre CR7-ék.

A második játékrészben látványosan visszavett a Real Madrid, kaput találó lövés nélkül abszolválták a játékrészt, mely igen szokatlan a királyiaktól. Ellenben a Villareal sem ütötte az istrángot, vagy fogalmazhatunk úgy is, hogy a Real a védekezésre koncentrált és sokszor csírájában elfojtották a hazaiak támadását. A félidő elején Gaspar előtt adódott egy nagyobb lehetőség, ám ha centikkel is, de a kapufa mellett hagyta el a játékteret. A folytatásban a cseréké volt a főszerep, mezőnyben játszottak a felek. Győzelmével a Real Madrid ideiglenesen feljött a negyedik helyre.


Arrow