Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ikszelt a Roma, megszerezte első győzelmét a Sassuolo

A Roma a hétközi borzalom után most legalább egy döntetlenre jó volt a még mindig veretlen Sampdoria otthonában, míg a Sassuolo újabb ütést mért az így is ezer sebből vérző Parmara.

Forrás: facebook.com

Sampdoria – Roma: 0-0

A második látogatott a harmadikhoz, de a hazaiak sokkal jobb előjelekkel várhatták a meccset. Rudi Garcianak több helyen is változtatnia kellett a 7-1-es vereséget szenvedő csapaton, míg Sinisa Mihajlovic gyakorlatilag az alapkezdőjével játszhatott. Ennek ellenéer a Farkasok domináltak, több helyzetet is kialakítottak, illetve a labda is náluk volt többet. A hazaiaknál végig játszotta a meccset az az Alessio Romagnoli, aki amúgy Roma tulajdon, így az ő számára biztosan még pikánsabb volt a találkozó. A győztes találatot azonban egyik csapatnak sem sikerült megszereznie, aminek leginkább a Juventus örül, hiszen így elléphet üldözőitől.

Parma – Sassuolo: 1-3
G: Cassano (78.) ill. Floccari (20.), Acerbi (23.), Taider (52.)

A Parma továbbra is szenved, pedig most itt volt a lehetőség a javításra, hiszen az eddig nyeretlen Sassuolo legyőzése nem tűnt azért lehetetlen feladatnak. Mezőnyben kiegyenlített játék folyt, de a Neroverdi még az első félidőben eldöntötte a meccset gyakorlatilag, miután 3 perc alatt két gólt szereztek Floccari és Acerbi révén, aki első gólját szerezte azok után, hogy visszatért rákos betegségéből. Ő tehát duplán örülhetett, és a vendégek most talán megindulhatnak felfelé a tabellán.

Empoli – Cagliari: 0-4
G: Sau (31.), Avelar (37., bün. 38.), Ekdal (45.)

Már a beharangozóban is említettük, hogy Zeman csapatától minden kitelik, most a jobbik arcukat mutatták. Negyed óra alatt kivégezték az újoncot, akik már nem is tudtak ebből talpra állni. A szárdok végig jobban játszottak, rengeteg lövésük volt, teljesen megérdemelték a győzelmet.

Tereh Balázs