Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nagy a jövés-menés a Nerazzurrinál

A napokban több átigazolást is megerősített a klub, ezeket vesszük szemügyre. 

Az egyik nyári fecske, Martin Montoya

Az egyik nyári fecske, Martin Montoya

Kezdjük az érkezőkkel, a Copa Américán remekül teljesítő kolumbiai védő, Jeison Murillo 8 millió euró ellenében érkezik, de ez akár 10-re is rúghat. Az egyesség még februárban megköttetett, de csak most vált hivatalossá, 5 éves szerződést írt alá a középhátvéd. Neki lehet a párja a védelem közepén a Barcától két évre kölcsönvett Martin Montoya. Montoya nem tudta beverekedni magát a katalánok kezdőjébe, így nem csoda, hogy továbbállt. Az Internél viszont stabil kezdő lehet, talán még az EB-re is kiviszik, ha jól szerepel. A kék-feketéknek opciós joguk van arra, hogy a kölcsön végén megvásárolják a játékost.

Ami a távozókat illeti, Joel Obi 2,4 millió euróért lett a Torino tulajdona, 4 éves szerződést írt alá a nigériai középpályás a Granatánál. Rajta kívül egy másik belső középpályás, Zdravko Kuzmanovic hagyta el a klubot, ő a svájci Baselben folytatja pályafutását, érte pedig 2 millió eurót fizettek.

Elsőre azt mondhatjuk, hogy jó üzleteket kötöttek a milánóiak, sikerült túladni a ballaszton és ígéretes fiatalokat szereztek jutányos áron, akiknek azért tapasztalatuk is van. Meglátjuk Mancini hogyan képzeli el jövőre a csapatot, de a mercato eddig bizakodásra adhat okot az Inter szurkolói számára.

Tereh Balázs