Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Nagy visszatérők a Dortmund elleni BL-meccs előtt

Pepe, Keylor Navas és Fabio Coentrao egyaránt Zinedine Zidane rendelkezésére áll a Borussia Dortmund – Real Madrid Bajnokok Ligája rangadó előtt.

A Real Madrid vezetőedzője, Zinedine Zidane megnevezte a blancók 22-es keretét a Borussia Dortmund elleni keddi BL-párharcra készülve. A blancók francia mestere egyedül Casemiro játékára nem számíthat, ellenben visszatérhet Pepe és Keylor Navas kapus, legnagyobb meglepetésként pedig akár Fabio Coentrao is
A madridi AS szerint nagy eséllyel Pepe mellett Navas is a kezdőcsapatban találhatja magát a Signal Iduna Parkban, Coentrao pedig a padon kezdhet.

Navas és Coentrao egyébként először játszhatnak a szezonban. Mint ismert a Costa Rica-i kapus nyáron kézműtéten esett át, a portugál balhátvéd pedig több mint 5 hónapot hagyott ki makacs combsérülését követően. A meccs ritmusát legkönnyebben Pepe veheti majd fel, ugyanis az Európa Bajnok hátvéd a Villareal és a Las Palmas elleni bajnokikról hiányzott csupán, miután kapott egy kisebb rúgást az Espanyol ellen.

A Real 22 kerete a Dortmund ellen következő: (Kép: as.com)