Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nagytakarítás várható az Internél! – sajtóhír

Az elmúlt években rengeteg pénzt költött el új igazolásokra az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionale. Nos, többnyire mellé fogtak a friss érkezőkkel, és ez megmutatkozik az eredményeken is. Habár a milánói klub megkaparintott olyan játékosok is, mint például Miranda, Perisic vagy éppen Banega, viszont ennek ellenére nem igazán lépett előre a csapat. A legújabb információ szerint könnye lehet, hogy a januárban több futballistájának is búcsút int az Inter. 

fc-internazionale-milano-wallpaper

A januári átigazolási időszak folyamán távozhat az Internazionale csapatától Jonathan Biabiany, Davide Santon, Felipe Melo, Stevan Jovetic és Geoffrey Kondogbia is – állítja a Gazzetta dello Sport. Ezen futballisták közül mindössze Santon és netán Kondogbia tölt be meghatározó szerepet, míg a többiek nagyon elvétve jutnak játéklehetőséghez, bár a tavalyi kiírás során mindenki stabil kezdőnek számított, kivéve Biabiany-t. 

Kondogbiát jó pár csapattal boronálták össze az elmúlt hónapokban, de iránta állítólag a Liverpool érdeklődik a legélénkebben, míg Jovetic nem kizárt, hogy visszatér a Fiorentinához. A többi futballistával kapcsolatban nem jelentek meg átigazolási pletykák.