Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barton visszatér a PL-be – hivatalos

Visszatér ismét az angol Premier League-be az angol labdarúgás fenegyerek Joey Barton. A rutinos 34 éves játékos egy év skóciai kitérő után ismét a PL újoncához igazolt. 

joey-barton-645090

Az angol Premier League-ben szereplő Burnley hivatalos honlapján jelentette be ismét szerződtette az angol foci fenegyerekét Joey Bartont. Barton egy év skóciai kitérő után tért vissza a PL újoncához, miután a Rangers csapánál nem tartottak igényt a további szolgálataira. Az angol játékos a szezon végéig szóló szerződést írt alá a Premier League 16. helyén álló klubbal.

Barton 2015/2016-o szezonban szerepelt már a Burnley csapatában és 38 mérkőzésen három gólt szerzett a PL-ben újonc gárdánál. Barton 2002-ben a Manchester City csapatában kezdte meg profi karrierjét és 130 mérkőzsen jutott szóhoz és 15 gólig jutott. A rutinos középpályás többek között megfordult a Newcastle, QPR és Burnley csapatában ami Angliát illeti. A szigetországon kívül kölcsönben a francia élvonalbeli Mairseille csapatában is megfordult. Pályafutása során 417 mérkőzésen szerepelt csapataiban és 36 gólig jutott.