Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ex-Inter edző mondott nemet a Leicesterre

A futballtársadalmat megrázta az a tény, hogy a tavalyi bajnok Leicester City menesztette Ranierit. A szakember idén a bajnokságban nem remekelt a csapattal, azonban a BL-ben még van sanszuk a továbbjutásra.

153248660_deboer_695533b

Ranierinek mennie kellett, és most azt találgatják, hogy ki fogja átvenni a helyét a Rókák élén. Elképzelhető, hogy a leendő menedzsernek már a Championshipben kell megküzdenie majd a csapattal a feljutásért. Az egyik lehetséges név, az ex-Inter edző Frank de Boer volt. Az edző ügynöke azonban kizárta azt a lehetőséget, hogy de Boer valaha is a Leicester kispadjára fog leülni.

De Boernak november óta nincs munkája, mióta menesztették az Inter éléről, és már többször hírbe hozták az angol bajnoksággal. Ezért merülhetett fel a Leicester neve is a lehetséges klubok között.

A Leicester Citynek hamarosan meg kell találnia a megfelelő embert, akivel sikerülhet a bennmaradás a Premier Leauge-ben. A szezon előtt még a címvédést pedzegették a különböző sportlapok. A jelen állás szerint a csapat örülhet annak, ha elkerüli a kiesést.

kép: performgroup.com