Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elek távozhat Diósgyőrből

Újabb bajnokságba igazolhat magyar válogatott játékos. Miután Vadócz Krisztián Hongkongba, Feczesin Róbert Dél-Koreába, Guzmics Richárd, Huszti Szabolcs Kínába, Nikolics Nemanja az USA-ba szerződött, most Elek Ákos írhat alá egy kazah csapathoz.

elekakosÚgy néz ki Elek Ákos leadhatja a szerelését Miskolcon (dvtk.eu)

A válogatott védekező középpályás a Debrecen elleni bajnokin még okvetlenül pályára szeretne lépni, így ügyében jövő héten gyorsulhatnak fel az események. Elek tavaly télen tért haza Kínából, de már akkor is elmondta, hogy mindenképpen szeretne újra külföldre szerződni. A nyári Eb után csakúgy, mint többi honfitársunknak neki sem jött el a megfelelő ajánlat. Télen is várta – várta, de nem kopogtatott egyik nyugat-európai csapat játékosügynöke sem kecsegtető szerződéssel. Sőt még lengyel és ukrán menedzser sem küldött neki ajánlatot. Most viszont olyan híreket kaptunk, hogy Kazahsztán egyik patinás csapata venné meg játékengedélyét. Korábban is rendre igazoltak Kazahsztánba komolyabb múlttal rendelkező játékosok, Magyarországról pl. Foxi Ketheovama is. Pénzzel biztos nem lesz gond. A válogatott focista karrierje során már légióskodott Törökországban és Kínában, most akár jöhet egy kazah túra számára.

A Diósgyőr a héten edzőt váltott hétvégén létfontosságú kiesési rangadót játszanak a Debrecennel. Jelenleg még egyik fél sem kommentálta a hírt.

Endrődi Dávid