Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A csatár nem vár változást az Ágyúsok élén

Egyre több pletyka merült fel arról, hogy a szezon végén Arsene Wenger és az Arsenal útjai különválnak. Az Ágyúsok csatára azonban bízik abban, hogy a mester továbbra is marad a csapat élén.

wenger-arsene-arsenal_3412029

Olivier Giroud biztos abban, hogy Arsene Wenger a pletykák ellenére a szezon végéhez közeledve tollat ragad, és meghosszabbítja az idény végén lejáró szerződését. 21 év rengeteg idő. A francia szakember 1996-ban írt alá az Ágyúsokhoz, és azóta kirobbanthatatlan a kispadról. A klub szeretné, ha maradna, és már egy 2 éves hosszabbításról szóló szerződést is leraktak Wenger elé, azonban ő még továbbra is hezitál.

A 67 éves szakembernek ebben az idényben már csak arra van esélye a csapattal, hogy az FA-Kupát elhódítsa, a többi versenykiírásban már elúsztak a remények. Ennek ellenére Giroud bízik benne, hogy a szakember aláírja a hosszabbítási kérelmet.

Giroud elmondta, hogy szeretné, ha a klubnál maradna továbbra is Wenger, és biztosította arról, hogy 100%-ban mellette áll. Annak ellenére áll ki a mester mellett, hogy idén rengeteg mérkőzést kellet a kispadról megtekintenie, mivel a kezdőben a helyét Alexis Sanchez örökölte meg.

kép: 365dm.com

Nagy Gábor