Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A United védőjét vinné az AS Róma! – sajtóhír

A Tuttomercatoweb.com információi szerint a Luciano Spalletti által irányított AS Róma a nyári transzfer időszak folyamán szeretné leigazolni az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United védőjét, nevezetesen Matteo Darmiant

1687213-35742766-1600-900

A 27 esztendős olasz válogatott hátvéd kapcsán ugyebár nem először merült fel az, hogy visszatérhet a Serie A-ba. A “vörös ördögök” kötelékébe tartozó labdarúgót korábban összeboronálták már a Juventusszal, az Interrel és az AC Milannal is. Nos, Darmian nem igazán tartozik oda az alapemberek közé, amióta José Mourinho ül a kispadon. Ebből kifolyólag könnyen elképzelhető az, hogy idén nyáron valóban távozni fog az angol sztárcsapattól. 

Matteo Darmian 2015 nyarán csatlakozott a Manchester United keretéhez. Louis van Gaal ideje alatt mondhatni kirobbanthatatlannak számított a kezdőből, míg a mostani idényben akkor kap lehetőséget, mikor valaki megsérül vagy éppen Mourinho szimplán rotálni kíván. A klub színeiben ezidáig minden frontot 57 találkozón jutott szóhoz. Jelenlegi csapatához 2019 júniusáig köti szerződés, a transfermarkt pedig 12 millió euróra becsüli az átigazolási értékét. 

Németh Boldizsár