Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Ödegaard most van a legjobb helyen!”

A norvég Andre Bergdölmo szerint honfitársa, a még mindig csak 18 esztendős Martin Ödegaard kis túlzással, szerinte csak elvesztegette idejét a Real Madridnál.

(Kép: as.com)

Andrea Bergdölmo szerint a norvég futball legnagyobb ígérete, Martin Ödegaard pályafutása talán most tart először igazán jó irányba. “Az eddigi klubjainál nem tudott eleget tanulni a futballról! A Strömsgodset-nél nagyon hamar élvezhette a sztárok életét, annak minden árnyoldalával, különösen a médiával. De például említhetném azt is, hogy a pályán 10 ember is alá dolgozott. Ezt követően Madridban az edzések milyensége sem feltétlenül volt megfelelő, hiszen túl sokat kellett dolgoznia a fizikumán!” – Így a jelenleg a norvég második ligában szereplő Ullensaker Kisa csapatánál dolgozó korábbi válogatott futballista. “Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy Ödegaard nem lépett előre semmit, de véleményem szerint nem annyit fejlődött, mint amennyit kellett volna! De most végre igazán jó helyen van a Heerenveen csapatánál, ahol a média nyomása is jóval kisebb. Hollandiában végre igazán kibontakozhat! – vélekedett Ödegaard nevelőklubjánál, a Strömsgodsetnél is dolgozó 45 esztendős szakember.

Mint ismert 18 esztendős norvég tehetség januárban került kölcsönbe a Heerenveen együtteséhez, ahol eddig 9 bajnokin és 1 kupamérkőzésen játszott, az elején többnyire csereként. Ezeken a találkozókon gólt még nem szerzett, de kiosztott két gólpasszt.