Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Brémában égett meg a Hertha! – videóval

A Dárdai Pál vezette Hertha BSC az Alexander Nouri által irányított Werder Bremen otthonába látogatott a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 31. fordulójának szombati játéknapján.

C3D5A65C-E64C-4F20-8A22-29CBF10CE021

Werder Bremen – Hertha BSC 2-0 (2-0)
Gólszerzők:
Bartels(9.), Kruse(15.) ill. –
Kiállítás:

A találkozó első komolyabb zicceréből gyakorlatilag rögtön gól is született, melyet a hazai együttes javára jegyezettünk fel. A 9. percben egy ellentámadás során Kruse passzolt Bartelshez, aki ezt követően lerázta magáról védőjét, majd az akció végén higgadtan a kapuba lőtt. A 15. minutumban növelte előnyét Nouri legénysége, Jarstein hibázott óriásit a találatot megelőzően, hiszen Bartelshez passzolt, a támadást maga is befejezhette volna, ám végül nem így tett, az akció végén ezúttal Max Kruse volt eredményes. A fordulást követően mindkét oldalon akadt még egy-egy komolyabb ziccer, a 83. percben Ibisevic fejjel próbálta bevenni az ellenfél kapuját, azonban balszerencséjére Wiedwald résen volt és hárítani tudta a fejesét. A 89. percben Gnabry került helyzetbe hazai oldalról, mellyel végül nem tudott élni. Összességében megérdemelten gyűjtött be a három pontot a Werder Bremen. 

Videós összefoglalóért KATT!

FSV Mainz – Borussia Mönchengladbach 1-2 (0-1)
Gólszerzők: Muto(89.) ill. Stindl(35.), Schulz(46.)

Kiállítás:

A mérkőzés mondhatni jó ideig nem volt túlságosan eseménydús, hiszen az első említésre méltó momentumra több mint fél órát kellett várni, azonban ekkor rögtön gól is született. A 35. percben Schulz átadását követően Lars Stindl vette be az ellenfél hálóját. A fordulást követően gyorsan növelni tudta előnyét a vendég gárda, a 46. minutumban Schulz akasztott óriási gólt Huth kapujába. A véghajrában Muto révén szépített Martin Schmidt legénysége, egyenlíteni azonban már nem tudtak. Dieter Hecking tanítványai gyakorlatilag nagyobb helyzeteit rendre gólra váltotta, s ez a két komolyabb ziccer elegendőnek bizonyult a győzelemhez is.