Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hivatalos: Roma bemutatta a következő évi hazai mezét

A szezon vége nem csak arról szól, hogy megindul a pletyka özön és fejvesztve rohan a játékosok többsége másik klubhoz. Azért meg kell ilyenkor említeni, hogy a csapatok nagy része bemutatja a médiának és a szurkolóknak azokat a szereléseket, amiket viselni fognak a következő szezonban. 

Roma-201718kit

Persze ilyenkor elmondják azt a gyártók is, hogy ezzel meg azzal a megoldással mit is akarnak jelképzeni illetve honnan is ered az ötlet. Bár többségében elég sablon mezek születnek. Mindenesetre a Roma a közösségi oldalain ma bejelentette, hogy megvannak a 2017/2018-s idényre az “atléták”. Jobban mondva csak a hazai szerelés.

Pár érdekességet azonban máris észre lehet venni a történetben. Először is a reklámból kimaradt a “farkasok” két legendája, Totti és De Rossi is. Ez persze rengeteg kérdést felvet. Most akkor valóban visszavonul a kapitány? Esetleg De Rossi távozás is valós? Tudott, hogy az Inter és pár amerikai klub is ajánlatot tenne érte, vagy már tett is.

Eddig nem volt olyan év, amikor ne az öreg Francesco Tottival reklámozták volna az új garnitúrát. Ám ez most megváltozott… Meglehet, hogy a klub életében nem csak új mez lesz a jövőben, de egy új időszámítás is kezdetét veszi.

Szerző: Borbély Szabolcs