Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kellemetlen ismerős is jöhet Magyarországra

Újra nyár, újabb reménykedés, hogy legalább pár kupacsapatunk megélni a szeptembert, vagy legalább az augusztust. (a júliust biztos, hiszen a visszavágókat már a hetedik hónapban rendezik) Hétfő délelőtt elkészítették a sorsoláshoz csoportbeosztásokat így már minden készen van déli órákban tartott sorsoláshoz Nyonban. 

Labdarúgó Bajnokok Ligája - Ferencváros-PartizaniA Fradit tavaly a Partizani búcsúztatta, most a Vidivel kerülhetnek össze az albánok. (fradi.hu)

Nézzük melyik csapatunkat milyen ellenféllel sorsolhatják össze. Azt már korábban is tudtuk, hogy a Vasasnak lesz a legnehezebb dolga, hiszen a Ferencvárossal és a Videotonnal ellentétben nem kiemeltként várják az ellenfelüket.  A Videotont összesorsolhatják az előző évben a Ferencvárost a BL-selejtezőben búcsúztató albán második Partizanival is akár.

A Videoton lehetséges ellenfelei: Dinamo Batumi (grúz), Pjunik (örmény), Partizani Tirana (albán), Siroki Brijeg (bosnyák), Balzan (máltai)

A Ferencváros lehetséges ellenfelei: Jelgava (lett), B36 Tórshavn (feröeri), Connah’s Quay Nomads (walesi), Ballymena United (északír), FC Prishtina (koszovói)

A Vasas lehetséges ellenfelei: Mladoszt Podgorica (montenegrói), Beitar Jeruzsálem (izraeli), Milsami Orhei (moldovai), CSZKA Szófia (bolgár), Vojvodina (szerb)

A sorsolás eredményétől függetlenül a Videotonnak és a Ferencvárosnak venni kell az első akadályt, míg a Vasasnál bízzunk benne, hogy esetleg a Milsami Orhei vagy a Mladoszt Podgorica lesz az ellenfél. A Beitar és a CSZKA illetve a Vojvodina ellen nagyon kevés esélyük lenne.

Endrődi Dávid