Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“James a világ egyik legjobbja” – Pérez

Időről időre téma a nemzetközi sportsajtóban, hogy a spanyol élvonalbeli Real Madrid középpályása, James Rodríguez vajon merre mozdul a Bernabéuból? Mert azt a legtöbben biztosra veszik, hogy a kolumbiai játékos távozik, ám Florentino Pérez ezzel szemben egekig magasztalta csapata futballistáját…

james-rodriguez-deportivo-coruna-real-madrid-laliga-26042017_1t95fpyvgemsw130n88o6ll6ldRodríguez a blancók mezében (fotó: Goal)

Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke ugyanis az esRadiónak adott interjút, amelyben kitért James Rodríguezre, a királyi gárda 25 esztendős játékosára.

“James? Ő a világ egyik legjobbja!” – jelentette ki némi pátosszal az elnök úr, majd viszonylag ködös stílusban folytatta. – “A játékos érdekeit összhangba kell hoznunk a saját érdekeinkkel, de mindezt úgy, hogy a Madrid élvez elsőbbséget.”

Hogy ez végül is azt jelenti, a Real Madrid kész megtartani Jamest, vagy elengedné máshová, lehetőleg jó pénzért, azt ki-ki döntse el maga. Mindenesetre felmerül a kérdés: tényleg a világ egyik legjobbjának tartja Pérez azt a játékost, aki a Bajnokok Ligája-döntőn még a keretbe se került be, noha makkegészséges volt a finálé napján?
Sokkal valószínűbbnek tűnik, hogy a Real Madrid alaposan fel akarja srófolni James árát, és a klub első embere lépten-nyomon igyekszik megvalósítani ezt.
Egyébként Rodríguez piaci értéke 50 millió euró a transfermarkt szerint, és a legfrissebb hírek alapján nagyon közel van ahhoz, hogy az angol Manchester United játékosa legyen.