Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Dani Alvés miatt a Realba menne a hátvéd! – Sajtóhír

Sajtóértesülések szerint a Real Madridban köthet ki a Paris Saint_Germain perifériára kerülő szélső hátvédje, az egyébként megbízható teljesítményt nyújtó Thomas Meunier.

(Kép: dailystar.co.uk)

Thmoas Meunier 2016 nyarán Unay Emery vezetőedzővel együtt érkezett a Paris Saint-Germain együtteséhez, ahol egyből meghatározó játékossá vált, és összesen 36 tétmérkőzésen lépett pályára a párizsiak színeiben. A 25 esztendős belga jobbhátvéd még az új idény elején, a francia Szuperkupa-döntőjében is kezdőként kapott lehetőséget, azonban a Ligue 1 nyitófordulójában már a keretbe sem került, és átadta helyét a sztárigazolás, Dani Alvésnek.

Ha már Dani Alvés! Francia és spanyol sajtóhírek szerint Meunier nem szeretne másodhegedűs lenni a brazil mögött, rendszeres játéklehetőségre vágyik, és ezért kész távozni is a francia fővárosból.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk arról, hogy a 15-szörös belga válogatott játékost már korábban kiszúrta magának a Real Madrid, ám a legújabb hírek szerint pedig Meunier maga is hajlana a váltásra. A spanyol OKDiario.com internetes portál szerint a Real Madridnak 15-20 millió euró körül kellene áldozni a belga hátvédre, aki Madridban tökéletes alternatívája lehetne Dani Carvajalnak. Más kérdés, hogy azért a Real Madridnál Carvajal helye hasonlóan biztosnak tűnik, mint Dani Alvésnek…