Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hatalmasat trollkodott hivatalos oldalán a Budapest Honvéd

Az olasz sajtóban megjelenő hírt több magyar sajtóorgánum is átvette a mai nap folyamán, mi is megírtuk, hogy Barca nevelésű Lazio csatár érkezhet a magyar bajnok Budapest Honvédhoz. Mindeközben az FC DAC 1904 fórumain kirobbant a pletyka, mely szerint a csapat egyénisége és kulcsjátékosa Safranko a cseh Slavia Praha játékosa lesz. Mindezt pedig összekötötték a szurkolók, mondván Marco Rossi hozza magával Kispestről Davida Lanzafamét, és biztosan az ő utódját keresi Eppel Márton mellé a regnáló magyar bajnok. Milyen szép kis gondolatmenet, kár hogy nem tudjuk, hogy menni valóságalapot rejt. Mindenesetre a szóban forgó csapatok szurkolói fórumait igencsak megmozgatta ma a téma, a Honvéd klubvezetése pedig hivatalos közleményt adott ki, de nem is akármilyent! 

Névtelen-1

A szokványostól eltérő közleménnyel jelentkezett a maygar bajnok hivatalos honlapján, avagy vagy feltörték a honvedfc.hu-t vagy pedig a klub sajtósa ivott/szívott valamit a mai nap folyamán, de szimplán az is lehet, hogy csak humoránál van. Íme a közlemény változtatás nélkül…

BOMBAIGAZOLÁS – Merre jársz Mamadou?

“Mamadou Tounkara, a Lazio szenegáli játékosa útra kel. Bizonyos olasz és magyar honlapok szerint a Bp. Honvéd a célpont.

Hogy, hogy mi nem tudunk erről? Még azt sem tudjuk, hogy ki ez a dallamos nevű fiatalember, akiről soha nem hallottunk. Ha valaki látja Budapesten, küldje hozzánk. Címünk: Budapest 1194, Puskás Ferenc utca 1-3. A becsületes megtalálónak 1000 forint jutalom jár!”

Bp. Honvéd FC