Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Fradi játékosa elvinné a vándorserleget

Augusztus 20-án kerül megrendezésre Monoron a 2015-ben hagyományteremtő céllal indított Szent István Footgolf kupa, melyen ezúttal portálunk főszerkesztője Őszi Ádám is elrúgóhoz áll majd, tisztelegve az államlapítás előtt. Az első két kiírásban egyaránt Bogár Krisztián a Fradi Footgolf játékosa végzett az élen, a hétvégi megmérettetés margóján, így őt kérdeztük. Felvezetőnkben megszólaltattunk további kategóriagyőzteseket. 

20891726_1504778499579176_315999501_n

– Hogyan emlékszel vissza az első és a második Szent István Kupára?
– Mindkét verseny nagyon jó hangulatban telt, úgy gondolom, hogy jól érezte magát mindenki, ahogyan én is. Mindez köszönhető a Hole Hunters csapatának, hogy egy ilyen nagyszerű hagyományteremtő versenyt indított útjára.

– A versenykiírás értelmében ha valaki zsinórban háromszor megnyeri a kupát, az elviheti az amúgy vándorserlegként indított trófeát. Hogy érzed sikerülhet ez hétvégén? 
– A kupa jelenleg is itt van nálam, és nem is fogom visszavinni, ezt a szervezők is tudják. Az, hogy sikerülni fog-e, vagy haza kell küldenem valakit a kupáért, csakis rajtam és az aznapi formámon múlik majd.

– Érzel emiatt bármi extra nyomást?
– Az egészséges “meccsláz” természetesen bennem van, ennek is köszönhető, hogy várom a megmérettetést.

– A footgolf tudásodat már korábban megmutattad, hiszen a sportág rövid, ám annál eseménydúsabb történelmének egyik magyar bajnoka vagy. Dominanciád azonban elvesztetted, az eredmények mostanság nem igen jönnek. Minek tudható ez be?
– Az eredménytelenség annak tudható be, hogy az elmúlt másfél esztendőben sajnos nem tudtam teljes mértékben a footgolfra összpontosítani. Ennek oka egy makacs térdsérülés, melyet úgy volt, hogy meg kell műteni. Hála égnek Dr. Duray Péter, aki azóta már a csapattársam, ajánlott egy kezelést, melynek következtében nem kell kés alá feküdnöm. Szépen lassan kezd megerősödni a térdem és a lábam, hamarosan újra százszázalékos leszek és igyekszem majd megfelelni önmagam- és a mások által irányomba támasztott elvárásoknak.

“Mindörökké Ferencváros!”