Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nyilatkozatok a Bayern München kínos zakója után

Mint azt már korábban megírtuk, a német rekordbajnok váratlan vereségbe szaladt bele a feltörekvő Hoffenheim otthonában. Összegyűjtöttük, hogy hogy látták a mérkőzést a két klub vezetőedzői.

hoffenheim_bayernEz nem a bajorok napja volt: Mark Huth teljesen hülyére vette a vörös-fehér védelmet (forrás: tz.de)

Julian Nagelsmann (TSG 1899 Hoffenheim): “Örülünk, hogy sikerült kivívnunk a győzelmet. Minden statisztikában rosszabbak voltunk, de a futballban ez szinte semmit sem számít. Tavaly egészen másképp jött ki a Bayern a zöld gyepre. Most nekünk egységesebb csapatunk volt, és több fiatalt játszattunk, így gyorsabbak voltunk a kontrákban és a visszazárásokban is.” 

Carlo Ancelotti (FC Bayern München): “Nüanszokon múlt ma a különbség. Ez egy igen nehéz meccs volt. Megvoltak a lehetőségeink, de képtelenek voltunk kihasználni azokat. A Hoffenheim háromszor járt a tizenhatosunkon belül, ebből kétszer gólt kaptunk…”

Vajon mennyire jogos Nagelsmann kritikája? Valóban gyengült a bajorok akaratereje, és ezért nyújtanak egyre gyengébb teljesítményt? Megöregedett a csapat magja? Ancelotti meddig foghatja még a balszerencséjére az egyre kellemetlenebb bakikat? Érdekes kérdések, melyekre a válaszok valószínűleg meghatározzák majd a Bayern München idei, valamint jónéhány elkövetkezendő idényét…